Woningen in Antalya Lara in een complex met faciliteiten

Ref: 10901
WhatsApp
Vraagprijs
2+1106-125 m2 -
Verander de valuta

Het residentiële woonproject is gelegen nabij het zandstrand van Lara op 1,5 km afstand, bestaande uit woonblokken van 4 verdiepingen, meerdere sociale voorzieningen, en een bovengrondse parkeerplaats die alleen voor de bewoners is gereserveerd. Het project wordt bediend door een 24-uurs beveiligings- en videobewakingssysteem om de veiligheid van de huiseigenaren te waarborgen. Met speciale aandacht voor de sociale behoeften van de bewoners, zijn de uitzonderlijke faciliteiten, waaronder een buitenzwembad, sauna, fitnesscentrum, kinderspeelplaats en tennisbaan, geïntegreerd.

Woningen in Antalya Lara in een complex met faciliteiten 0

Er zijn comfortabele duplex-appartementen met 2 slaapkamers, smart home-systeemen en vloerverwarming beschikbaar. Deze duplex-appartementen met 2 slaapkamers, een open indeling en een balkon, die in aanmerking komen voor het Turkse staatsburgerschap, bieden een woonoppervlak van 105 m2. Met hun eigentijdse ontwerp dat functionaliteit en minimale esthetiek samenbrengt, beantwoorden deze appartementen aan de huidige behoeften van de bewoners en zorgen ze voor een lange levensduur en relevantie op de lange termijn. Dankzij de open indelingen bieden de appartementen, vrij van scheidingswanden die de keukens en woonkamers onderscheiden, intieme en visueel verbonden woonruimtes, waardoor ventilatie, lichtverdeling en menselijke verkeersstroom worden verbeterd.

Woningen in Antalya Lara in een complex met faciliteiten 1

De keukens zijn uitgerust met stijlvolle keukenkasten en witgoed, waaronder een oven, fornuis en afzuigkap, terwijl de badkamers zijn voorzien van hoogwaardig sanitair. De plafonds zijn versierd met LED-spots en afgewerkt met gipsplaat om de akoestische prestaties van de kamers te verbeteren. De muren zijn geschilderd met waterdichte zijdeglansverf, terwijl de vloeren zijn bekleed met hoogwaardig keramiek en laminaatparket. Daarnaast zijn de flats voorzien van airconditioning, een roestvrijstalen ingangsdeur en een diafoon.

Overige gegevens

Wandelpaden
Landschapsontwerp
Camera bewaking
Generator

Woningen in Antalya Lara in een complex met faciliteiten 2

Afstanden

Zee: 1,5 km
Openbaar vervoer: 100 m
Strand: 1,5 km
Supermarkt: 170 m

This property was published on 10-05-2022.
It was last updated on 03-05-2024.
Ik zou graag meer willen weten
Toevoegen aan favorieten
Wisselkoers Turkse Lira, 13 March 2024 1 USD=32.60, 1 EUR=35.61, 1 GBP=41.66

Don't miss out!
We're adding new properties continuously.
We'd like to keep you posted.
Woningen te koop in Turkije
Voor meer informatie