Bouwgrond in Turkije

Met het stijgen van de huizenprijzen wordt de grond steeds waardevoller. De vraag naar bouwgrond in en om Kusadasi is nog nooit zo dynamisch geweest. Vanwege de snelheid waarmee deze markt zich ontwikkelt, zijn wij niet altijd in staat om de meest actuele informatie op onze site te vermelden.

Neem a.u.b. contact op met Cem Sezen (via cem.sezen@turkeyexpert.com ) voor meer informatie over grond, bouwgronden en bouwprijzen en -procedures.

Wij leveren professionele bouwdiensten

Wij hebben een professioneel team die u tijdens de bouw van uw huis bijstaat. We helpen u in elke fase, inclusief het vinden van geschikte grond om op te bouwen, projectplanning, uitvoer en architectuur, bij alle administratieve handelingen (bijvoorbeeld het oprichten van een B.V.) en de bouw zelf. En omdat het ons dagelijks werk is, helpen wij u ook met het op de markt brengen van uw eigendom Om u op de hoogte te houden van de bouwwerkzaamheden, plaatsen wij regelmatig foto's op één van onze beveiligde webpagina's, waar alleen u kunt inloggen.

Wij wijzen u erop dat dit niet onze complete portfolio is en dat we nog veel meer grond/bouwgronden in ons bestand hebben. Neemt u a.u.b. contact met ons op voor meer informatie

Bouwgrond in Turkije