Appartementen en villas te koop in Turkije Bodrum, Kusadasi en Istanbul

Bij deze willen wij onze waardering uitdrukken voor uiterst professionele en eerlijke begeleiding die wij gehad hebben bij de verkoop van ons appartement in Turkije (Kusadasi). Alle plaatselijke formaliteiten werden uitgevoerd door co "Turkey expert real expert" vertegenwoordigd door Mevr Christine Altinay. Een aanrader!

​Stefaan & Marie Claire​

Onlangs toegevoegd

$ 630,000
Levering op okt 2019
Bakırköy, Istanbul
85-719 m2 2-6
$ 97,000
Levering op dec 2018
Esenyurt, Istanbul
66-137 m2 2-3
We can call you back in a few minutes!
Please enter your phone number below, including the country code.
$ 265,500
Levering op dec 2023
10 Termijnen
Kartal, Istanbul
105-246 m2 3-6
$ 306,900
Levering op jul 2023
Eyüp, Istanbul
103-193 m2 3-4
$ 615,600
Levering op nov 2021
36 Termijnen
Şişli, Istanbul
71-242 m2 2-6
$ 174,000
Levering op okt 2023
Esenyurt, Istanbul
90-177 m2 2-4
Don't miss out!
We're adding new properties continuously.
We'd like to keep you posted.
Maandelijkse huuropbrengsten € 650
Uitverkocht
Valencia
115 m2 5
$ 315,000
Levering op jan 2021
12 Termijnen
10 % Korting
Beylikdüzü, Istanbul
66-290 m2 2-6
$ 1,006,200
Levering op aug 2020
10 % Korting
Zeytinburnu, Istanbul
114-552 m2 3-6
$ 590,000
Levering op dec 2022
10 % Korting
Beyoğlu, Istanbul
80-255 m2 2-4
We can call you back in a few minutes!
Please enter your phone number below, including the country code.
$ 1,066,499
Levering op dec 2020
Zeytinburnu, Istanbul
298-347 m2 6

Vakantiewoningen Turkije, villas te Koop in Bodrum, Kusadasi en Altinkum

Sinds 1986 is Expert Real Estate uw beste begeleider voor investeringen in Kusadasi, Altinkum en Bodrum. Ons hoofdkantoor is in Kusadasi, met branches in Didim, Altinkum en Bodrum

Gedurende een flink aantal jaren hebben we buitenlandse bewoners succesvol geholpen met de aanschaf van hun (vakantie-) woningen in Kusadasi, Didim, Altinkum en Bodrum..

Constructie van onroered goed in Turkije

Wij helpen u niet alleen met het vinden van de beste investeringsmogelijkheden in Kusadasi, Altinkum en Bodrum, maar ook met de uitvoering, bouw en meubilering van uw droomhuis. Wij zoeken voor u de meest geschikte bouwgrond en helpen bij de bouw van uw huis. De beschikbare percelen kunt u vinden op: Bouwgron koopen in Turkije

Nieuwe ontwikkeling in onroerend goed

Naast onze uitgebreide portfolio vermelden wij ook nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot de aannemers, hun werkzaamheden in het verleden en referenties.

FAQ

- Kan ik de tapu (het eigendomsbewijs) op meerdere namen laten zetten?
- Indien er iets met ons gebeurt, wie krijgt dan ons onroerend goed toegewezen?
- Welke regio is voor ons het meest geschikt?
- Wat heb ik nodig om mijn onroerend goed in Turkije te verkopen?
Lees meer...

Geschiedenis van Kusadasi

Turkije is de ideale plaats als u zoekt naar een warm klimaat, kunst en cultuur, bijvoorbeeld het huis van de Maagd Maria in Selcuk, Efeze en het amfitheater, terwijl Pamukkale op 3 uur rijden ligt en plaatsen als Magnesia en Herakleis hun geheimen graag aan u prijsgeven
Geschiedenis van Kusadasi lees meer

Activiteiten in Kusadasi

Wist u dat het grootste aquapark van Europa in Kusadasi ligt? En Kusadasi heeft drie mega-aqua parken!. Twee daarvan liggen in de buurt van Pamucak, richting Efeze, en één bevindt zich op Long Beach, waar vakantiewoningen nog volop te koop zijn.
Activiteiten in Kusadasi

Kusadasi foto’s

Kusadasi ligt op 45 minuten van het internationale vliegveld in Izmir – ABD - en het is erg eenvoudig om een taxi te regelen. Kusadasi is ideaal voor alle leeftijden. De onderhoudskosten in Kusadasi zijn laag. Kopen in Kusadasi is altijd een goed idee.
Geschiedenis van Kusadasi lees meer

Klantbeoordeling

"Mijn man en ik zochten lange tijd een woning om te kopen in Turkije. Op een conferentie in een hotel hebben we Christine van Turkije Expert ontmoet.... "
Klantbeoordeling lees meer link

Huis Kopen Turkije, Wettelijke Procedures

Als u informatie wilt over wet- en regelgeving m.b.t. het kopen van onroerend goed in Turkije, welke nationaliteiten in Turkije onroerend goed mogen kopen, wat de eerste stappen zijn bij de aanschaf van onroerend goed en met welke kosten de aanschaf van onroerend goed in Turkije gepaard gaat.
Wettelijke Procedures link

Bezichtigingsreis Kusadasi en Bodrum

Wij organiseren gratis bezichtigingsreizen naar Kusadasi. Wij vergoeden uw vlucht en accommodatie in een 4-sterren hotel in het centrum van Kusadasi, en het vervoer van en naar het vliegveld.
Bezichtigingsreis Kusadasi en Bodrum link

Kusadasi vastgoed, Vakantiewoningen in Kusadasi

We hebben een brede keuze aan onroerend goed in Kusadasi voor u. We verwelkomen u graag om onroerend goed in Kusadasi te bezichtigen en wellicht vinden wij uw ideale woning in Kusadasi. Klik hier voor enkele voorbeelden van onroerend goed in Kusadasi. Houdt u er rekening mee dat niet onze hele portfolio op onze website staat. Als u uw droomhuis niet op onze website aantreft, stuurt u ons dan a.u.b. een e-mail naar info@turkeyexpert.com.
Kusadasi vastgoed link

Bodrum vastgoed, Appartement en Villa's te koop in Turkije Bodrum

We hebben een brede en unieke portfolio van onroerend goed in Bodrum, zoals u op onze website kunt zien. Ook hier geldt dat niet de gehele portfolio op onze website staat. Aarzel dus niet om ons te e-mailen voor meer informatie. Investeringen in onroerend goed in Turkije is een groeisector, dus het aanschaffen van onroerend goed in Turkije is een goede investering, zoals dat in het verleden in Griekenland en Spanje het geval was. Veel Nederlandse en Belgische beleggers hebben de afgelopen twee jaar stukken grond gekocht in Kusadasi en veel van hen verhuren hun investering in Kusadasi. Indien u uw huis in Turkije wilt verhuren, kunt u ons e-mailen naar info@turkeyexpert.com. Wij plaatsen uw advertentie gratis op onze webpagina.
Bodrum vastgoed link

Onroerend goed kopen in Altinkum: Altinkum onroerend goed lijst