Appartementen te koop in Alanya

Alanya is een van de populairste vakantiebestemmingen aan de zuidkust van Turkije, ook genoemd de Turkse Rivièra. Met zijn vele culturele bezienswaardigheden en uitgebreid aanbod aan excursies is Alanya niet alleen tijdens de zomermaanden maar met temparaturen rond de 17 graden in februari ook een ideale bestemming om in de wintermaanden te bezoeken. Niet vergeten ook, dat een van de mooiste stranden van Turkije zich in Alanya bevindt: Het Cleopatra Strand.

Sinds 2011 is de Alanya Gazipasa luchthaven ook open voor internationale vluchten. Er zijn vluchten door het hele jaar o.a. vanuit Amsterdam en Eindhoven naar Alanya te vinden. Van de luchthaven naar Alanya is het maar slechts 30 minuten rijden.

Een huis kopen in Alanya is zeker een goede investering. Tegelijkertijd heeft u met een huis in Alanya ook tijdens de koude en donkere wintermaanden een vluchtoord in de zon om je energie weer op te bouwen. Heeft u vragen over het kopen van een woning in Alanya, verkoop van je huis of verhuur van je vakantiewoning in Alanya, neem contact op met onze experten. Ons team van ervaren makelaars in de Turkse Rivièra staan klaar voor om u te adviseren en te begeleiden an A tot Z.

Huizen en appartementen te koop in Alanya