Wie zijn wij

Turkey Expert is actief sinds 2002

Onze visie is om voor ongecompliceerd en echt klantgericht vastgoedadvies op de Turkse onroerendgoedmarkt te staan.

Onze missie is het verstrekken van accurate informatie, directe en eerlijke consultancy en afzien van vage verklaringen die de financiën van onze klanten rechtstreeks beïnvloeden, die we net zo belangrijk vinden als onze eigen financiën.

We geloven wel dat de Turkse onroerendgoedmarkt veel te bieden heeft, maar we geloven ook in de juiste prijsparameter. Op lange termijn betalen alle onroerendgoedinvesteringen goed in een land als Turkije waar de bevolking snel groeit. De prijs die u koopt, is de belangrijkste indicator wanneer deze zich zal terugbetalen.

We waarderen de natuurlijke schoonheid en de rijke cultuur van dit land en zijn bereid tijd met u door te brengen om onze uitgebreide kennis te verkennen en door te geven en u naar een goed huis te leiden waar u nog vele jaren trots op zult zijn. Laat uw wensen aan ons weten.

We zijn niet te bescheiden wat onze onderhandelingsvaardigheden betreft. We zijn de leider op dit gebied en vinden voor elke klant het juiste portfolio. Onderhandeling is gebaseerd op informatie en intelligentie, niet op goede vriendenrelaties met verkoopkantoren of eigenaren van onroerend goed. Je zult meer begrijpen van onze onvergelijkbare vaardigheden als we eenmaal in teamverband werken aan een deal.

We hebben een team van zeer ervarene vastgoedprofessionals en kijken er naar uit om met u samen te werken. Bel ons of stuur ons een bericht wanneer u maar wilt zodat we samen aan de slag kunnen gaan.