Woningen in Istanbul Basaksehir in een gezinsgericht project

Ref: 11561
WhatsApp
Vraagprijs
2+1124-128 m2 -
3+1168-177 m2 -
4+1205-220 m2 -
Verander de valuta
Levering op Jun 2024
24 Termijnen

Geniet van een van de mooiste woonervaringen in dit project voor gemengd gebruik dat ruime woonruimtes biedt in Basaksehir, Istanbul, een van de snelstgroeiende gebieden die dagelijks worden verbeterd om uitzonderlijke stedelijke infrastructuur te bieden om de aandacht van investeerders en bewoners te trekken.

Woningen in Istanbul Basaksehir in een gezinsgericht project 0

Het laagbouwproject omvat 13 blokken, elk met 4 verdiepingen en winkels op een terrein van 27.000 m2. De blokken zijn verdeeld over de omtrek van de site, terwijl de centrale as wordt behandeld als een binnenplaats die fungeert als een bufferzone die een gezinsconceptproject opnieuw verbeeldt dat naast de natuur bestaat. De kern van het project bestaat uit groen, een buitenzwembad, een kinderspeeltuin en loopbruggen. Andere sociale voorzieningen in het project zijn onder meer een binnenzwembad, een fitnessruimte, een saunaruimte, een stoombad, voetbal-/tennis-/basketbalvelden en een fitnessruimte naast de tuinen die zijn ontworpen voor kinderen om vrij te spelen.

Woningen in Istanbul Basaksehir in een gezinsgericht project 1

De woonopties omvatten 2+1, 3+1 en 4+1 appartementen met gesloten keukens om ruime en aparte woonruimtes te bieden voor grote gezinnen. De grootte van de appartementen varieert van 124 tot 220 m2, inclusief balkons die bewoners in staat stellen om te communiceren met het buitenleven en de omgeving. Bovendien worden de interieurs van moderne designappartementen geïnformeerd door natuurlijk licht dat door royale ramen binnenkomt.

In de buurt van het project vinden bewoners winkelcentra, ziekenhuizen, universiteiten, de luchthavens van Istanbul en Ataturk, en openbaar vervoer dat hun leven en mobiliteit naar de andere delen van Istanbul vergemakkelijken. Ook de ligging op 10 minuten van het kanaal van Istanbul voegt meer waarde toe aan de ontwikkeling.

Woningen in Istanbul Basaksehir in een gezinsgericht project 2

De voltooiingsdatum van het project is vastgesteld op juni 2024. Betalingsplannen, inclusief een aanbetaling van 50% en termijnen voor maximaal 24 maanden, zijn beschikbaar tot de bouw van het project.

Afstanden

  • 10 minuten van Canal Istanbul
  • 10 minuten van metrostation Kayasehir
  • Slechts 2 minuten van Damascus Garden
  • 15 minuten van Ibn Khaldoun Universiteit
  • 20 minuten van het winkelcentrum van Istanbul
  • 15 minuten van Basaksehir Medical City

This property was published on 12-11-2022.
Ik zou graag meer willen weten
Toevoegen aan favorieten
Wisselkoers Turkse Lira, 13 March 2024 1 USD=32.60, 1 EUR=35.61, 1 GBP=41.66

Don't miss out!
We're adding new properties continuously.
We'd like to keep you posted.
Woningen te koop in Istanbul
Voor meer informatie