Alanya'de sahile yakın stüdyo daireler

Ref: 20269
WhatsApp
M2 32-38
Oda sayısı 1+0
Sahile uzaklık 150 m
Fiyat
Satıcının para birimindeki fiyat : € 120.000
Alanya'da denize 150 metre mesafede yer alan bu rezidans, sosyal olanaklara sahip uygun fiyatlı stüdyo ve 1+1 daireler sunmaktadır.

Alanya'nın merkezinde, sahile 150 metre mesafede yer alan bu konut projesine hoş geldiniz. 2844 metrekarelik geniş bir arsa üzerinde yer alan bu rezidans, altı katlı tek bir bloktan ve 50 bağımsız bölümden oluşmaktadır. Her katta konforlu ve modern bir yaşam deneyimi sunan stüdyo ve 1 yatak odalı daireler bulunmaktadır.

Alanya'de sahile yakın stüdyo daireler 0

Bu konut projesi aynı zamanda bir dizi etkileyici sosyal tesis sunmaktadır. Resepsiyon ve lobi sakinleri sıcak bir şekilde karşılarken, restoran ve bar uygun yemek seçenekleri sunmaktadır. Konut sakinleri açık ve çocuk havuzlarında keyifli bir şekilde yüzebilir veya kapalı yüzme havuzundan yararlanabilir. Ayrıca bir sauna, buhar odası ve fitness salonu da bulunmaktadır. Çocukların oyun alanı ve oyun odası vardır. Diğer olanaklar arasında bilardo, otopark, internet ve telefon bağlantısı, uydu santrali, 7/24 güvenlik kamerası sistemi, jeneratör, iki asansör ve Kamelya Barbekü alanı bulunmaktadır. Kat hizmetleri ekstra bir rahatlık katmanı ekler.

Alanya'de sahile yakın stüdyo daireler 1

Bu projenin konumu gerçekten rakipsizdir. Alanya şehir merkezinin kalbinde, denize sadece 150 metre uzaklıkta yer almaktadır. Sakinleri, yürüme mesafesindeki kafeler, restoranlar, eğlence mekanları, bankalar, marketler ve alışveriş merkezlerine sahip olmanın rahatlığını yaşayabilir, günlük yaşamı zahmetsiz ve keyifli hale getirebilir.

Alanya'de sahile yakın stüdyo daireler 2

Daha fazla bilgi istiyorum
Favorilerinize ekleyin
Döviz Kurları, 13 March 2024 1 USD=32.60, 1 EUR=35.61, 1 GBP=41.66

Bölgedeki diğer evler

Kaçırmayın!
Devamlı yeni portföyler ekliyoruz.
Sizi haberdar etmek isteriz.
Emlak
Daha fazla bilgi için bize telefonla ulaşabilirsiniz