Spectaculaire woningen in Istanbul Kartal gelegen direct aan de kust met panoramisch uitzicht op zee

Ref: 10642
WhatsApp
Vraagprijs
2+1161-188 m2 -
3+1138-220 m2 -
4+1196 m2
Verander de valuta
Levering op Dec 2023
10 Termijnen

"Het leven is mooi aan de kust" - zo hebben de ontwikkelaars van dit prachtige woonproject aan de kust in Istanbul Kartal hun meesterwerk beschreven. Inderdaad, het leven in dit moderne complex is bedoeld om je leven magisch te maken.

Spectaculaire woningen in Istanbul Kartal gelegen direct aan de kust met panoramisch uitzicht op zee 0

Stelt u zich eens voor dat u op elk gewenst moment vanaf uw balkon een ononderbroken en direct uitzicht op de zee en de Prinseneilanden heeft. Of kijk naar de betoverende zonsondergang terwijl u geniet van uw kopje thee na een lange werkdag op uw balkon. Hoe fantastisch is het om van deze zeldzame rust te genieten terwijl je in een van de meest dynamische steden ter wereld woont - Istanbul!

Spectaculaire woningen in Istanbul Kartal gelegen direct aan de kust met panoramisch uitzicht op zee 1

Naast een eindeloos uitzicht op de Zee van Marmara en de Prinseneilanden, wordt u ook omringd door groene parken, bloementuinen, aangelegde wandel- en joggingpaden, openluchtfitnesszones en speeltuinen. Tal van eetgelegenheden, cafés, winkelcentra, scholen, ziekenhuizen en andere sociale gelegenheden verspreid over het gebied, waardoor het leven levendiger en gemakkelijker wordt.

Spectaculaire woningen in Istanbul Kartal gelegen direct aan de kust met panoramisch uitzicht op zee 2
De kustlijn waar het project zich bevindt, strekt zich uit van Kadikoy tot Tuzla, 12 km lang, en het is een van de meest geprefereerde en actieve kustwegen van Istanbul.

De bouwoppervlakte van het complex is 5.000 m2, waarvan 3.500 m2 groengebied. Het project bestaat uit 2 blokken en in totaal 141 wooneenheden. De vloerindeling varieert tussen 2+1,5, 3+1,5 en 4+1,5 types. Het unieke concept van “+1,5” komt van ruime en functionele balkons met verwarming en koeling. De balkons in alle appartementstypes hebben grote schuiframen, die uw ruimte gemakkelijk omtoveren tot een Wintergarden-stijl, hier aangeduid als "+1,5".

Spectaculaire woningen in Istanbul Kartal gelegen direct aan de kust met panoramisch uitzicht op zee 3

Het project is ook rijk aan sociale voorzieningen zoals groene tuinen voor recreatie en gezelligheid, een groot open zwembad, een café-bar, een kinderspeelplaats en een fitnesscentrum met de nieuwste apparatuur.

Het unieke woonproject Istanbul Kartal, dat momenteel in aanbouw is, zal naar verwachting in juni 2023 worden opgeleverd.

Ik zou graag meer willen weten
Toevoegen aan favorieten
Wisselkoers Turkse Lira, 13 March 2024 1 USD=32.60, 1 EUR=35.61, 1 GBP=41.66

Don't miss out!
We're adding new properties continuously.
We'd like to keep you posted.
Woningen te koop in Istanbul
Voor meer informatie