İstanbul Anadolu yakası Kartal'da Adalar manzaralı, denize sıfır daireler

Ref: 10642
WhatsApp
Fiyat
2+1161-188 m2 -
3+1138-220 m2 -
4+1196 m2
Para birimini degistir
Teslim tarihi Dec 2023
10 Ay vade
İstanbul Kartal sahil şeridinde panoramik deniz manzaralı yeni daireler

Dilediğiniz zaman balkonlarınızdan kesintisiz bir deniz ve Adalar manzarasına sahip olduğunuzu hayal edin. Ya da uzun bir iş gününün ardından balkonunuzda çayınızı yudumlarken gün batımının büyüleyici performansını izlediğinizi. Dünyanın en dinamik şehirlerinden biri olan İstanbul'da yaşarken bu nadir dinginliğin tadını çıkarmak bu projeyle mümkün hale geliyor!

İstanbul Anadolu yakası Kartal'da Adalar manzaralı, denize sıfır daireler 0

İstanbul Kartal'daki bu muhteşem projede ikamet ederken, hem canlı şehir hayatının ortasında olmayı hem de kaotik şehir hayatından çıkıp özel köşenize sahip olmayı seçiyorsunuz. Marmara Denizi ve Adalar'ın sonsuz manzarasına sahip olmanın yanı sıra, yeşil parklar, çiçek bahçeleri, peyzajlı yürüyüş ve koşu yolları, açık hava fitness alanları ve oyun alanları ile çevrili olacaksınız. Bölgeye yayılmış çok sayıda yemek mekânı, kafe, alışveriş merkezi, okul, hastane ve diğer sosyal mekânlar, yaşamı daha canlı ve rahat hale getiriyor.

İstanbul Anadolu yakası Kartal'da Adalar manzaralı, denize sıfır daireler 1
Projenin yer aldığı sahil şeridi Kadıköy'den Tuzla'ya kadar uzanan 12 km uzunluğunda olup İstanbul'un en çok tercih edilen ve aktif sahil yollarından biridir.

Sitenin inşaat alanı 5.000 m2, yeşil alanı ise 3.500 m2'dir. Proje 2 blok ve toplam 141 konuttan oluşmaktadır. Kat planları 2+1,5, 3+1,5 ve 4+1,5 arasında değişmektedir. Eşsiz "+1,5" konsepti, ısıtma ve soğutmalı geniş ve işlevsel balkonlardan gelmektedir. Tüm daire tiplerindeki balkonlar, alanınızı burada "+1,5" olarak bahsedilen bir Kış Bahçesi stiline kolayca dönüştüren geniş sürgülü pencerelere sahiptir.

İstanbul Anadolu yakası Kartal'da Adalar manzaralı, denize sıfır daireler 2

Proje aynı zamanda rekreasyon ve sosyalleşme için geniş peyzajlı yeşil alanlar, büyük bir açık yüzme havuzu, cafe-bar, çocuk oyun alanı ve en yeni ekipmanlara sahip fitness merkezi ile eğlence olanakları açısından da zengindir.

İstanbul Anadolu yakası Kartal'da Adalar manzaralı, denize sıfır daireler 3

Şu anda inşaatı devam eden İstanbul Kartal benzersiz konut projesinin Haziran 2023'e kadar teslim edilmesi bekleniyor.

Daha fazla bilgi istiyorum
Favorilerinize ekleyin
Döviz Kurları, 13 March 2024 1 USD=32.60, 1 EUR=35.61, 1 GBP=41.66

Bölgedeki diğer evler

Kaçırmayın!
Devamlı yeni portföyler ekliyoruz.
Sizi haberdar etmek isteriz.
Istanbul'da satılık emlak ilanları
Daha fazla bilgi için bize telefonla ulaşabilirsiniz