High-end woningen aan zee in Istanbul op een uniek project

Ref: 6140
WhatsApp
Vraagprijs
5+1298-347 m2$ 1,619,905 - $ 1,691,371
Seller's currency is Turkish Lira, show prices in Lira.
Verander de valuta
Korting 10%
Levering op Dec 2020

Dit aantrekkelijke project is gelegen in Zeytinburnu, direct aan het water. De locatie is ideaal, met gemakkelijke toegang tot het centrum van Istanbul, Taksim, op slechts 20 minuten afstand. Door het unieke ontwerp van het project kunnen alle appartementen vanaf hun ruime balkons genieten van een fantastisch uitzicht op zee.

High-end woningen aan zee in Istanbul op een uniek project 0
Deze bijzondere architectuur mocht de "Honorable Mention"-prijs ontvangen tijdens de IDA-International Design Awards 2017-wedstrijd in Los Angeles.

Het project bevat 7 blokken, de afstand tussen de blokken is bewust gepland en het gezichtspunt van elk appartement is overwogen en gericht op het profiteren van het prachtige uitzicht op zee.

High-end woningen aan zee in Istanbul op een uniek project 1

In dit voortreffelijke project kunt u uw huis zelfs bedienen als u niet thuis bent, dankzij het KNX-automatiseringssysteem. U kunt altijd bijna elk systeem gebruiken dat u maar wilt, zoals het verwarmingssysteem, het airconditioningsysteem, de verlichting, de beveiliging in de in- en uitlaten en de detector die de watermeter aanstuurt.

High-end woningen aan zee in Istanbul op een uniek project 2
Het project heeft tot doel het comfort van de bewoners te maximaliseren.

Diensten omvatten luchthaventransfer, oplaadstation voor elektrische voertuigen, ambulancedienst, sportactiviteitengebied, buiten-overdekt zwembad en privékoerier.

High-end woningen aan zee in Istanbul op een uniek project 3

In dit project zijn verschillende typen appartementen beschikbaar, van 1-slaapkamer tot 5-slaapkamer. Alle appartementen worden hoogwaardig afgewerkt met hoogwaardige afwerkingsmaterialen.

Ik zou graag meer willen weten
Toevoegen aan favorieten
Wisselkoers Turkse Lira, 20 January 2023 1 USD=18.89, 1 EUR=20.46, 1 GBP=23.29

Don't miss out!
We're adding new properties continuously.
We'd like to keep you posted.
Woningen te koop in Istanbul
Voor meer informatie