Beşiktaş'ta satılık teraslı, otoparklı ve asansörlü dubleks daire
| M2 | 110 | |
|---|---|---|
| Oda sayısı | 2+2 | |
| Fiyat | ||
| Satıcının para birimindeki fiyat : $342,000 | ||
5. katta yer alan bu 2+2 dubleks, günlük aktivitelere özel alanlar sunmak üzere tasarlanmış, iki kat üzerine yayılmış geniş 90 net metrekare yaşam alanı sağlamaktadır. Daire eşyalı olarak teslim edildiğinden, kapsamlı bir hazırlığa gerek kalmadan hemen taşınmaya olanak tanır.
Sakinler, 5. kata doğrudan erişim sağlayan bir asansörden faydalanmaktadır. Dubleks iki banyoya sahip olup, sakinler için günlük kolaylığı artırmaktadır. Özel bir teras davetkar bir açık hava alanı sunarken, konut katlarına asansör erişimi olan dahil otopark, bu merkezi Beşiktaş konumunda konforu önemli ölçüde artırmaktadır.
Beşiktaş'ta yer alan daire, yerel olanaklara ve ulaşım bağlantılarına erişim sağlamaktadır. Tasarımı ve özellikleri konforlu bir yaşam ortamı sunmayı hedeflemektedir.
English
Русский
Türkçe
فارسی
عربي
Nederlands
Deutsch
Français
Español
中国人