Bağcılar'da metroya yakın yeni daireler

Ref: 20185
WhatsApp
Fiyat
1+1 71-75 m2 -
2+1117-123 m2 -
3+1151 m2 -
Para birimini degistir
İndirim 10%
Teslim tarihi Dec 2025
24 Ay vade
Metro istasyonuna 50 sadece metre mesafede yer alan İstanbul Bağcılar'daki bu 2 bloklu rezidans, modern evler ve sosyal tesisler sunmaktadır. Ödeme planları mevcuttur.

Bu proje İstanbul Bağcılar'da, İstanbul'un merkezi ve çok rağbet gören bir bölgesinde ana yolların kesiştiği noktada yer almaktadır. İki bloktan oluşmaktadır ve 211 daire ve 12 ticari ünite sunmaktadır. Proje, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri ile farklı ihtiyaçlara cevap veriyor. 5000 metrekarelik inşaat alanına yayılan proje, yüksek tavanları ve keyifli mutfakları ile modern ve fonksiyonel iç mekanlar sunuyor.

Bağcılar'da metroya yakın yeni daireler 0
Bu projenin en önemli avantajlarından biri de birinci sınıf konumu. Basın Ekspres, yakın ticaret ve fuar merkezleri, alışveriş merkezleri, üniversiteler, oteller, hastaneler ve metro gibi değerli yatırım fırsatlarına kolay erişim sağlar. Ulaşım ağı projenin etrafında toplanmıştır ve sakinlerin sadece bir dakikalık yürüme mesafesindeki metro istasyonunu kullanarak şehrin canlı atmosferini deneyimlemelerine olanak tanır. Ayrıca, İstanbul Havalimanı'na kolayca ulaşılabilir ve sakinleri varış noktalarına bağlayabilir. 

Sosyal tesisler:

Rezidans, bir dizi olanak sunarak onu bağımsız bir yaşam ortamı haline getiriyor. Tesis bünyesindeki mağazalar ve dükkanlar günlük ihtiyaçları karşılayarak tesis dışına çıkma ihtiyacını ortadan kaldırmaktadır. Ayrıca, restoranlar, kafeler ve toplantı odaları, sosyalleşme ve topluluk konforunda çalışma fırsatları sunmaktadır. 

Bağcılar'da metroya yakın yeni daireler 1
  • Güvenlik sistemi
  • Kapalı otopark
  • Peyzaj bahçeleri: aile alanları, çocuk oyun alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları
  • Kafeterya
  • Kapalı yüzme havuzu
  • Sauna, Türk hamamı ve Vitamin bar
  • Spor salonu
  • Basketbol sahası
  • 7 asansör

Mesafeler:

Proje, E-5, Tem ve Kuzey Marmara gibi ana otoyollara mükemmel bağlantıya sahiptir. Ayrıca Marmaray ve Metrobüs ile entegre olup Mimar Sinan Metro Durağı sadece 50 metre uzaklıktadır. Bu da site sakinleri için rahat ulaşım seçenekleri sağlıyor. Sağlık ve eğitim merkezleri ile toplu taşıma araçlarının çevrelediği bir bölgede yer alması ile öne çıkıyor:

Bağcılar'da metroya yakın yeni daireler 2

Mimar Sinan metro istasyonuna 50 metre
Ataköy Marmaray istasyonuna 10 km
Metrobüse 7 km
İstanbul Havalimanı'na 36 km
Hilton Garden Hotel'e 400 metre
Star City AVM'ye 2 km
Mall of İstanbul'a 6 km.Mall of İstanbul'a 5 km
Aqua Florya AVM'ye 10 km

Projenin etrafında 7 km'den daha az çapa sahip bir daire içinde, en önemlileri Memorial Bahçelievler, Medipole Mega ve Medical Park Bahçelievler olmak üzere bir grup hastane bulunmaktadır. Ve 3 ila 6 km arasında, en önemlileri Kültür Üniversitesi, Altınbaş Üniversitesi ve Sabahattin Zaim Üniversitesi olan üniversiteler var.

Ödeme planları:

Proje, farklı alıcıların tercihlerini karşılamak için birden fazla ödeme planı sunuyor. Bu ödeme seçenekleri, alıcıların finansal durumlarıyla ilgili en iyi planı seçmelerine olanak tanır. İşte mevcut ödeme seçenekleri:

Bağcılar'da metroya yakın yeni daireler 3
  • Nakit
  • %40 peşinat ve 12 aylık taksit.
  • %50 peşinat ve 18 aylık taksit.
  • %60 peşinat ve 24 aylık taksit.

Bu proje için planlanan teslim tarihi Aralık 2025'tir. Sorularınız için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

This property was published on 05-12-2023.
It was last updated on 26-04-2024.
Daha fazla bilgi istiyorum
Favorilerinize ekleyin
Döviz Kurları, 13 March 2024 1 USD=32.60, 1 EUR=35.61, 1 GBP=41.66

Bölgedeki diğer evler

Kaçırmayın!
Devamlı yeni portföyler ekliyoruz.
Sizi haberdar etmek isteriz.
Istanbul'da satılık emlak ilanları
Daha fazla bilgi için bize telefonla ulaşabilirsiniz