İstanbul Kartal'da manzaralı uygun fiyatlı satılık daire

Ref: 20180
WhatsApp
M2 90
Oda sayısı 1+1
Fiyat
İstanbul Kartal'da sosyal tesislere sahip bir sitenin 15. katında 90 m2 daire

Bu satılık daire İstanbul Kartal'da, nefes kesici şehir manzarasına sahip yüksek katlı bir binanın 15. katında yer almaktadır. Bu modern mülk 1+1 kat planına sahiptir ve 90 metrekarelik geniş bir yaşam alanı sunmaktadır. 

Daireye girdiğinizde sizi tertemiz ve davetkar bir alan karşılıyor. İç mekan temiz ve çağdaş bir estetiğe sahiptir ve rahat bir alan yaratır. Yaşam alanını süsleyen büyük pencereler, büyüleyici şehir manzarası sunarken bol miktarda doğal ışığın odaları doldurmasına izin verir.

Dairede gardıroplar ve mutfak aletleri de dahil olmak üzere yerleşik mobilyalar vardır. Bu, mevcut alanı en üst düzeye çıkarmanıza olanak tanıyan sorunsuz ve organize bir yaşam deneyimi sağlar. Açık plan düzeni ferahlık hissini artırarak davetkar bir ortam yaratır.

Bir konut kompleksi içinde yer alan bu mülk, yaşam tarzınızı yükseltmek için bir dizi olanak sunmaktadır. Bir kapalı havuza erişiminiz olacak. Ayrıca, aktif bir yaşam tarzı sürdürmek isteyenler için iyi donanımlı bir spor salonu mevcuttur. Egzersiz yaptıktan sonra saunada gevşeyebilir, zihninizi ve bedeninizi yenileyebilirsiniz.

Çocuklu aileler için, kompleks içindeki özel bir çocuk parkı, küçüklerin oynaması ve arkadaş edinmesi için güvenli ve keyifli bir alan sağlar. Sıcak günlerde açık havuzdan yararlanabilirsiniz. Spor meraklıları, dostluk maçları yapmak veya becerilerini geliştirmek için mükemmel olan tenis ve basketbol sahalarının varlığını takdir edeceklerdir.

Kahve içmek veya hızlı bir şeyler atıştırmak istiyorsanız, tesis bünyesindeki uygun kafe rahatlamak ve sosyalleşmek için rahat bir ortam sunmaktadır. Biraz dostça rekabet arayanlar için, saatlerce eğlence sağlayan bir squash kortu ve bilardo masası mevcuttur.

Lütfen videoyu izleyin ve bu uygun fiyatlı mülkle ilgileniyorsanız danışmanlarımızla iletişime geçin.

This property was published on 28-11-2023.
It was last updated on 25-04-2024.
Daha fazla bilgi istiyorum
Favorilerinize ekleyin
Döviz Kurları, 13 March 2024 1 USD=32.60, 1 EUR=35.61, 1 GBP=41.66

Bölgedeki diğer evler

Kaçırmayın!
Devamlı yeni portföyler ekliyoruz.
Sizi haberdar etmek isteriz.
Istanbul'da satılık emlak ilanları
Daha fazla bilgi için bize telefonla ulaşabilirsiniz