Bodrum kalesi manzaralı satılık muhteşem daire ve villalar

Ref: 20057
WhatsApp
Fiyat
1+1 92-103 m2 -
2+1146-333 m2 -
3+1271-357 m2 -
4+1266-434 m2 -
5+1528-558 m2 -
Para birimini degistir
Teslim tarihi Jun 2024
12 Ay vade
Alışverişe uzaklık 500 m
Sahile uzaklık 2 km
Şehir mekezine uzaklık 1 km
Bodrum'un kalbinde yer alan, deniz ve kale manzaralı bu muhteşem gayrimenkuller, sonsuzluk havuzları ve 5 yıldızlı otel hizmetleri sunmaktadır.

Bodrum, Türkiye'nin güneybatı Ege kıyısında yer alan pitoresk bir sahil kasabası olup çarpıcı doğal güzellikleri, tarihi eserleri ve canlı Akdeniz yaşam tarzıyla ünlüdür. Yokuşbaşı Mahallesi'ndeki bu pastoral ortamda yer alan dikkat çekici bir lüks rezidans, muhteşem deniz manzaralı konutlarıyla benzersiz bir yaşam deneyimi sunuyor. Bu konaklama birimleri, bir evin mahremiyetini ve konforunu otel hizmetlerinin lüksü ve rahatlığıyla birleştirerek, Türkiye'nin en çok aranan yerlerinden birinde bir hoşgörü vahası yaratıyor.

Bodrum kalesi manzaralı satılık muhteşem daire ve villalar 0
Tanınmış bir insaat firmasi intarafından inşa edilen site, Bodrum'un tüm güzelliğini yaşayabileceğiniz inanılmaz bir altyapı ile modern mimari iç ve dış tasarım sunar. 129.000 metrekarelik bir alanda, Bodrum Kalesi ve deniz manzarasına hakim bir konumda yer almaktadır. Tesis icerisinde, sakinlerin kullanabileceği birinci sınıf hizmetlere sahip ünlü bir uluslararası otel yer almaktadir. 92 metrekare ile 558 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde daireler, dubleksler ve villalar dahil olmak üzere 55 konut birimi sunmaktadır.

Bu proje, Bodrum şehrinin merkezinde, Yokuşbaşı bölgesinde, ana etkinliklerin ve kentsel altyapının merkezinde yer almaktadır. Bölge, Bodrum'un diğer bölgelerine ve Türkiye'nin en yakın tatil beldelerine ulaşım erişilebilirliği ile birçok sosyal ve ev tesisi ile ünlüdür.

Bodrum kalesi manzaralı satılık muhteşem daire ve villalar 1

Tesisler ve hizmetler:

Açık sonsuzluk havuzu
Geniş peyzajlı park
Kapalı yüzme havuzu
500 metrekarelik Spa
Spor salonu ve dans dersleri
400 kişilik konferans salonu
7/24 güvenlik
Sergi alanı
Restoranlar
Kat hizmetleri ve oda servisi

Neden bu projeye yatırım yapmalısınız:

Modern tasarım: Konforlu yaşam alanlarıyla yüksek standartlarda inşa edilen evlerin mimari tasarımı, modern estetiği çevredeki doğal güzelliklerle uyumlu bir şekilde harmanlayarak sofistike ve huzurlu bir konut yaratıyor.

Bodrum kalesi manzaralı satılık muhteşem daire ve villalar 2

Farklı kat planı seçenekleri: Konut, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 gibi farklı kat seçenekleri ile ev sahiplerinin farklı ihtiyaç ve tercihlerine hitap ediyor.

Denize yakın, nefes kesen manzaralar: Sakinleri panoramik deniz manzarasının keyfini çıkarabilir, tekne turlarına katılabilir ve en üst düzey kıyı yaşam tarzının tadını çıkarabilirler.

Sosyal imkanlar: Rezidans, spa, fitness salonu, çeşitli restoranlar ve etkinlik tesisleri dahil olmak üzere olanaklarına erişim sağlar.

Bodrum kalesi manzaralı satılık muhteşem daire ve villalar 3

Yaşam tarzı: Bu tesisler konum, huzur, hizmet ve kalitenin çok yüksek bir kombinasyonunu sunar.

Mesafeler:

  • Şehir merkezi: 2 dakika sürüş mesafesinde
  • Havaalanı: 25 dakika
  • Okullar ve anaokulları: 10 dakika sürüş mesafesinde

Daha fazla bilgi istiyorum
Favorilerinize ekleyin
Döviz Kurları, 13 March 2024 1 USD=32.60, 1 EUR=35.61, 1 GBP=41.66

Bölgedeki diğer evler

Kaçırmayın!
Devamlı yeni portföyler ekliyoruz.
Sizi haberdar etmek isteriz.
Bodrum satilik daireler
Daha fazla bilgi için bize telefonla ulaşabilirsiniz