Mersin Tece'de deniz manzaralı uygun fiyatlı evler

Ref: 20297
WhatsApp
M2 60
Oda sayısı 1+1
Sahile uzaklık 450 m
Şehir mekezine uzaklık 700 m
Fiyat
Satıcının para birimindeki fiyat : € 60.000
Mersin Tece'de plaja 450 metre mesafede yer alan bu konut kompleksi, sosyal olanaklara sahip uygun fiyatlı evler sunuyor. Gayrimenkuller taşınmaya hazır.

Mersin Tece'de evinizin rahatlığında, pırıl pırıl Akdeniz'in nefes kesen manzarasına sahip bu komplekste yaşadığınızı hayal edin. Tece'nin kalbinde, kişisel ve yatırım amaçlı mükemmel 60 m2'lik daireler sunan, 10 ila 14 katlı binalara sahip, çarpıcı yeni bir konut kompleksi tanıtılıyor.

Mersin Tece'de deniz manzaralı uygun fiyatlı evler 0

Her daire özenle tasarlanmış ve gazlı ısıtma sistemleri, radyatörler, diyafon ve renkli görüntülü diyafon gibi modern olanaklarla donatılmıştır.

Güvenlikli site, plaja 450 metre uzaklıkta olup, sadece birkaç adım uzaklıktaki temiz sulara ve kumlu kıyılara kolay erişim sağlar. Güzel düzenlenmiş bahçeler, yürüyüş yolları ve açık yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, barbekü ve özel sinema gibi çeşitli dinlenme alanları dahil tesislerin keyfini çıkarın. Küçük çocuklu ailelerin güvenle vakit geçirebilecekleri eğlence dolu bir oyun alanı da bulunmaktadır.

Mersin Tece'de deniz manzaralı uygun fiyatlı evler 1

Ek özellikler arasında 24 saat güvenlik gözetimi, yedek güç jeneratörü ve tesis genelinde gür yeşillikler sağlayan otomatik sulama sistemleri yer almaktadır. 

Gelin hak ettiğiniz yaşam tarzını bu Mersin sahil rezidansında yaşayın. Daha fazla ayrıntı için bugün bizimle iletişime geçin.

Konumun özellikleri:

  • Deniz: 450 m
  • Şehir merkezi: 700 m
  • Toplu taşıma: 150 m
  • Plaj: 450 m
  • Havaalanı: 105 km
  • Okul: 700 m
  • Süpermarket: 100 m

Daha fazla bilgi istiyorum
Favorilerinize ekleyin
Döviz Kurları, 10 May 2024 1 USD=32.09, 1 EUR=34.59, 1 GBP=40.24

Bölgedeki diğer evler

Kaçırmayın!
Devamlı yeni portföyler ekliyoruz.
Sizi haberdar etmek isteriz.
Emlak
Daha fazla bilgi için bize telefonla ulaşabilirsiniz