İspanya'da emlak yatırımı yapmak

Ispanya'da kira getirisi olan daire yatırımı

Portföyümüzdeki mevcut daireler yüksek kira getirisi için özellikle seçilmiştir. Düşük rakamlı ve yüksek kira potansiyelli dairelerimiz ortalama senelik %6.5 kira getirisi sağlar (Avro bazlı olarak). Dairelerimizin senelik değer artışı 5% civarındadır. Kira geliri ve senelik değerlenme ile birlikte 10% üzerinde döviz bazlı dönüş sağlarsınız. Devamını oku..

valencia sehir merkezi Turkey Expert İspanya şubemiz Valencia şehrinde bulunmaktadır. Barcelona ve Madrid şehirlerinin geçtiğimiz senelerde aşırı değerlenmesi üzerine Valencia ilginç emlak yatırım alternatifleri sunmaktadır.

İspanya 2008 senesi emlak krizinden en çok etkilenen ülke olmuştur. Fakat son seneler İspanya gayrimenkul fiyatlarındaki artış trendi dikkat çekicidir. İşsizlikteki düşüş, emlak faizlerindeki gerileme gibi önemli ekonomik veriler İspanya'da emlak yatırımın karlı bir girişim olacağının göstergesidir.

İspanya'da daire alıp kiraya vermek

Turkey Expert İspanya şubemizde müşterilerimize İspanya'daki emlak yatırımları için satış sonrası kiralama ve portföy yönetimi hizmeti sunmaktayız. İspanya'daki teknik ve idari personelimiz 7/24 emlak yatırımlarınızın yönetimi hakkında yardıma hazırlardır.

İspanya'da emlak yatırımı yaparak kira getirisi elde etmek için iki farklı yol izlenebilir. Birincisi halen hazırda içinde kiracısı bulunan bir daire satın alınır. Böylelikle yatırımınızın geri dönüşü net olarak belli olacaktır. Ve çok kısa zaman içinde İspanya'daki gayrimenkul yatırımınızdan gelir elde etmeye başlayabiliceksiniz İkinci yol ise, bakıma ihtiyacı olan fakat iyi muhitlerde bulunan daire alıp, tadilat sonrası kiraya vermek. Tadilat süreci biraz gecikmeye sebep olabilir fakat dairenin içini kendi isteğiniz doğrultusunda bitirme imkaanınız olacaktır. Bu da tavsiye edebileceğimiz bir yöntemdir. Her iki durumda Turkey Expert İspanya ofisimiz tam kadro hizmetinizde olacaktır. valencia bilim muzesi

Döviz üzerinden kira geliri

Ispanya'da yapacağınız emlak yatırımının en avantajlı yanı, kira gelirinizin döviz bazlı olmasıdır. İspanya'da ev kiraları EUR para birimi olarak ödenmektedir. Böylelikle yatırımınız Türk Lirası kur hareketlerinden etkilenmez.

İspanya emlak

Burada portföyümüzden çok küçük bir kesit sunuyoruz, daha fazla bilgi için bize direkt ulaşınız:
Turkiye iletişim: +90 533 9274952
İspanya iletişim: +34 605 47 22 41

$ 168,444
Aylik kira geliri € 900
Valencia Universitesi bolgesindeki dairemiz aylik 900 EUR kira getirmektedir.
Valencia
75 m2 4
$ 161,881
Aylik kira geliri € 740
Ispanya Valencia sehrindeki dairemiz ici yenilendikten sonra aylik 740 EUR gelir ile kiraya verilmistir, yatirim icin uygundur.
Valencia
80 m2 4
Aylik kira geliri € 650
Satışı Tamamlandı
Ispanya'nın Valenciya şehrinde bulunan 4 oda 2 banyolu dairemiz ayda 650 EUR düzenli kira gelirine sahiptir.
Valencia
115 m2 5
$ 98,310
Aylik kira geliri € 450
Ispanya'da satilik hesapli daire
Valencia
75 m2 4
$ 107,191
Ispanya'da manzaralı satılık arsa
Valencia
1200 m2
$ 137,271
Aylik kira geliri € 650
Valensiya'da kira getirili satılık daire
Valencia
120 m2 5
$ 98,441
Aylik kira geliri € 450
İspanya'da kelepir fiyatlı yüksek kira getirili satılık daire
Valencia
90 m2 4